NIEUW!!!!!!! Ted Sparks collectie

Ted Sparks geurkaarsen en diffusers, hèt cadeau voor deze sfeervolle maanden. 

 

Tover je huis om in een heerlijk ruikend paradijs. Met een dekentje op de bank geniet je van een warme en intime geur die past bij het najaar en winter. Maar ook als je op vakantie gaat kan je een kleine geurkaars meenemen, een muffe hotelkamer tover je om in een heerlijk geurende kamer waar je je thuis voelt. 

De kaarsen en diffusers zijn verpakt in een mooie box, handig om mee te nemen maar ook bijzonder om te geven als je bij vrienden op visite gaat tijdens deze donkere maanden. 

De collectie geurkaarsen bestaat uit verschillende modellen, Demi, de kleinste kaars in het assortiment, erg handig om mee te nemen in de weekendtas. Magnum, deze heeft drie lonten en kan je plaatsen op een salontafel. Double Magnum, deze is twee keer zo groot en de Balthazar, de grootste geurkaars en kan op de eetafel pronken. 

Speciaal voor de feestmaand december zijn de geuren Cinnamon & Sandelwood en Blue Spruce & Pine uitgebracht in een geurkaars en diffuser. Het ruime aanbod aan geuren die het hele jaar worden aangeboden maakt dat er altijd wel een geur bij zit die bij je past. 

Orange & Cedarwood 

Deze hebben we in geurkaars en diffuser en heeft als basis de warme geur van cederhout met sinasappel als verkwikkende en prikkelende topnoot. Extracten van vanille en jasmijn zorgen voor sensualiteit en de juiste sfeer. 

White Tea & Chamomile

Deze geurkaars is een frisse en zachte geur. Door de kamille kun je even heerllijk tot rust komen en de witte thee zorgt samen met een vleugje aloe vera voor meer energie. 

Bamboo & Peony

Deze diffuser om mee te relaxen. De basis bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma.  

De geurkaarsen zijn vanaf € 14,95 en branden ongeveer 70 uur, de diffuser is €19,95bekijk overig nieuws
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens