Afscheid

Naast blijde momenten, zijn bloemen ook op hun plaats tijdens verdrietige perioden in het leven. Een geliefd persoon van u is overleden, of u wilt deze herdenken, een passende bloem helpt u bij het verwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouwarrangementen, een krans of rouwstuk, maak u wens bekend en wij maken het voor u. 

 Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Recent assortiment
over ons Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een brede vakkundige inhoud. In deze winkel staat de passie...

lees meer
onze gegevens