wat we doen

Orangerie21 staat voor passie met een brede vakkundige inhoud. Passie voor bloemen en planten en het creëren van de mooiste ‘bloemstukken voor u!

Het team van de Orangerie21 staat klaar voor u met advies in de winkel, maar ook op locatie. Bent u op zoek naar iets speciaals? Wij denken graag met u mee om zo tot een passende oplossing te komen. Passend bij u als mens en passend bij de locatie of uw  eigen interieur.

Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers, de mooiste woonaccessoires en de meest verse bloemen en gezonde planten. Orangerie21 zorgt voor het complete plaatje vanuit het hart. Voor de mooiste boeketten, uw bruidsboeket of de gehele aankleding van uw droombruiloft, een speciaal rouwarrangement, aankleding van het kantoor, het kan allemaal bij Orangerie21.

Wij zijn een officiële Fleurop bloemist, dus ook het boeket wat verder weg geleverd moet worden, is voor ons geen probleem. Wij regelen het voor u!
Dus ook uw Fleurop cadeaubonnen kunt u inleveren, evenals VVV bonnen en Bloemcadeau.

 

 Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Recent assortiment
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens