Abonnementen

Een abonnement waar u echt blij van wordt!

Van een eyecatcher op tafel tot een statement piece in de woonkamer. Kies de stijl die bij u past en laat u zo vaak u wilt door ons verrassen.

Elke week, tweewekelijks, iedere maand. Overdag of liever 's avonds laten bezorgen? U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer wij de bloemen bij u bezorgen.

De eerste keer ontvangt u bij uw boeket een vaas. De maat van deze vaas is de basis voor alle toekomstige boeketten. Zo ontvangt u altijd een boeket die past in deze vaas. Wilt u een keer een andere stijl, laat het ons weten. Dan passen wij het bij de eerstvolgende levering aan. En wilt u een keer overslaan? Ook geen probleem, geef het aan ons door.

En het mooiste is, u kunt al een abonnement afsluiten vanaf € 12.50 per keer
Een abonnement cadeau geven aan uw vriendin of zakelijk relatie? Bespreek met ons het budget en in overleg met de ontvanger bezorgen wij het boeket op de gewenste locatie.

Vraag naar de mogelijkheden.

Maak van uw werkomgeving een happy omgeving!

Voor diverse bedrijven verzorgen wij inmiddels een fijn ontvangstruimte, toonbank, kantoorruimtes of conference rooms.

Gewoon weten dat het goed verzorgd wordt en u hier geen omkijken meer naar heeft. Samen kijken wij wat de beste oplossing is voor uw 'groen’wens op zakelijk gebied, waarvoor wij dan vrijblijvend een advies en offerte voor maken.

Wat is uw 'groen’wens?
Wilt u iedere week verrast worden met een prachtig bloemwerk, het hele jaar door een frisse en luxe uitstraling of toch liever een fijne, groene omgeving voor klant en medewerker.

Laat ons hier jouw wens weten.

 Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Recent assortiment
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens