Abonnementen

Wij bezorgen een stukje Happiness

Elke dag bezorgen wij happiness, niet alleen voor op een balie of bureau, maar ook bij jouw in huis. Onze happiness abonnementen, zijn net als elke bloem uniek en daarom geheel naar wens in te vullen. Wil je elke week, twee weken of maand een stukje happiness, het is wat jij wil. Heb je voorkeur voor bepaalde bloemen of wil je je laten verrassen, wij brengen je een boeket op een leenvaas wat past bij jouw. Vanaf € 12,50 is het al mogelijk om een happiness abonnement bij ons te bestellen en wil je een keer niet of ben je op vakantie, geef dat aan ons door, dan passen wij het aan. 

Het is ook erg leuk om een stukje happiness cadeau te geven aan je vriendin of een zakelijke relatie. Bespreek met ons het budget en in overleg bezorgen wij jouw vriendin een stukje happiness. Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Recent assortiment
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens