het Kolkje

Wij verwelkomen u graag op onze bijzondere locatie, midden in het stadscentrum van Almelo. Tussen het groen van het stadspark vindt u onze winkel. Een heerlijke plek waar altijd wel iets bijzonders te vinden is. Een bijzondere accessoire, prachtige zijden bloemen of een weelderig vers veldboeket. Ons assortiment wijzigt bijna wekelijks, u vindt er altijd wel iets nieuws.

Orangerie 21, een bloemist pur sang die de tijd neemt voor u en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Recent assortiment
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens