het Kolkje

Het Kolkje, een stukje geschiedenis van Almelo. Voorheen zat hier een meubelzaak in, maar in 2015 is dit pand op het houten casco na geheel vernieuwd.

Naast de acht appartementen, zijn hier ook Orangerie 21, Het Stijllokaal en Hap gevestigd. Zittend op het terras tussen de bloemen van de Orangerie 21 en genietend van het kasteelpark, een prachtige plek in hartje Almelo.Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Recent assortiment
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens