Geboorte

Geweldig nieuws, een baby! Laat een roze of blauw boeket bezorgen bij de ouders. Speciaal op maat hebben wij diverse geboorte boeketten samengesteld die u kunt laten bezorgen over de hele wereld. Vergeet ook de grootouders niet te feliciteren met de geboorte van hun kleinkind.

Wil je naast het geboorte boeket iets speciaals laten bezorgen? Denk eens aan een leuke knuffel. Of verwerk de naam van de baby in het boeket, vraag naar de mogelijkheden. Wij staan open voor uw ideeën en geven graag advies.

Babyshower

Het is inmiddels al een bekend fenomeen aan het worden in Nederland en we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen, de Babyshower!

Vaak georganiseerd door vriendinnen, maar ook door de toekomstige moeder zelf wordt er soms een tot in de puntjes verzorgde babyshower georganiseerd.
Heeft u een mooie locatie in gedachte en wilt u deze mooi aangekleed hebben met boeketten en ander bloemwerk? Laat ons samen brainstormen over de look & feel en de verzorging van de pre-birthday party van uw kindje op komst. Wij helpen u graag!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons of vul contactformulier in en wij bellen u!

 

 

 

 

 



Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Relevante producten

onbekend
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens