Geboorte

Geweldig nieuws, een baby! Laat een roze of blauw boeket bezorgen bij de ouders. Speciaal op maat hebben wij diverse geboorte boeketten samengesteld die jij kunt laten bezorgen over de hele wereld. Vergeet ook de grootouders niet te feliciteren met de geboorte van hun kleinkind. 

Het is leuk om bij het geboort boeket iets speciaals te kiezen, bijvoorbeeld een roze of blauwe Nijntje knuffel. Of de naam van de baby in het boeket verwerken, vraag naar de mogelijkheden. 

 

 

 

 

 Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Relevante producten

onbekend
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens