Huwelijk

Ja, ik wil!

Jullie bruiloft, een dag om nooit meer te vergeten! Hiervoor moet alles kloppen, tot in detail. Wij denken graag met jullie mee en zorgen ervoor dat al jullie dromen en wensen worden meegenomen in een perfecte aankleding en de meest waanzinnige bloemwerken.

Het bruidsboeket

Ons gepassioneerd team staat te popelen om het bruidsboeket samen te stellen voor de bruid. Samengesteld op haar persoonlijke voorkeur en smaakvol geaccentueerd. Onze bloembinders zorgen voor een vakkundige vertaling.

Het complete plaatje

Wordt de bruiloft in een specifiek thema gehouden. Wil je klassiek wit, bohemian, beach, natuurlijk om juist heerlijk bombastisch? Alles kan en de mogelijkheden zijn oneindig. Samen kijken wij wat past bij jullie en de locatie door middel van de juiste materialen, kleuren en bloemen. Wij nemen de gehele verzorging uit jullie handen van meubilair tot aan het bloemwerk.  Het enige wat jullie hoeven te doen, is te genieten van jullie bijzondere dag.

 

Voor deze bijzondere bruiloft mochten wij de styling verzorgen;Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Relevante producten

onbekend
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens