Afscheid

Bloemwerken die uw emoties vertellen


Bij Orangerie21 begeleiden wij u graag bij de keuze van een passend bloemwerk na het verlies van een dierbare. Wij vertellen uw verhaal en emotie gebundeld als één creatie in het bloemstuk. Als ervaren uitvaartbloemist zorgen wij voor rouwbloemwerk dat aansluit bij u en de overleden dierbare..

Wij kunnen naast het verzorgen van rouwbloemwerken ook de gehele aankleding van de uitvaart verzorgen of het plaatsen en verplaatsen van het bloemwerk voor u uit handen nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden...Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Recent assortiment
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens