Workshops

Houdt u van bloemen en gezelligheid?

Dan bent u bij de Orangerie 21 aan het goede adres.

Wilt u samen met vriendinnen of collega's [teambuilding] een workshop bij ons volgen, dat kan! Wij maken op maat gemaakte workshops, passend bij de wens en jaargetijde. Ook workshops op een mooie locatie behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u genieten van een gezellige en geheel verzorgde middag met elkaar, waarbij u naar huis gaat met een geweldig bloemstuk waar u nog lang van kan genieten.

Een workshop op maat is al mogelijk vanaf 10 personen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of stap eens binnen in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden bij één van onze bloemstylisten. Wij helpen u graag!

Informatie aanvragen...

 

 Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Recent assortiment
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens