Workshops

Hou je van bloemen en gezelligheid? Dan ben je bij de Orangerie 21 aan het goede adres.

Wilt u een workshop bij ons volgen, dan kan. Wij plannen geen vaste momenten in het jaar, wij verzorgen namelijk de workshop geheel naar wens. Wilt u de workshop bij ons in de winkel of heeft u een mooie locatie in gedachte, het kan allemaal. Onder het genot van een drankje en wat lekkers maken we een arrangement op maat. 

Wil je graag een workshop bij ons volgen, dat kan vanaf 5 personenen, vraag naar de mogelijkheden bij één van onze bloemstylisten. 

 

 Orangerie 21

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, prachtige zijdebloemen en bijzondere accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel bijzonders is te vinden.

Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je bruiloft, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!

Recent assortiment
over ons Klik hier voor om online te bestellen    Aan de uitstraling van Orangerie 21 zie je meteen dat het gaat om een creatief team, met een...

lees meer
onze gegevens